Noi discuții pe seama Simonei Halep: Sunt prea multe interese comerciale în jurul ei

 

După atacul lui Cristian Tudor Popescu, un alt jurnalist a scris despre eliminarea prematură a Simonei Halep de US Open.

 

Mi-am acordat un răgaz înainte de a scrie despre episodul US Open 2014 din cariera Simonei Halep. Cum ar veni, mi-am tras sufletul, ca indienii din Amazonia. Mizam pe decantarea impresiilor. Eşec! Nu am o convingere fermă nici acum. Nu mi se pare că între Simona şi Wim Fissette ar fi o “chimie proastă” cum susţine Cristian Tudor Popescu în acelaşi editorial. Dimpotrivă, Simona şi-a îmbunătăţit multe lovituri cu Fissette alături.

 

Poate că nu are un plan B, cum pretinde CTP, dar e posibil ca în încăpăţînarea ei proverbială Simona să-l fi refuzat. Mi se pare însă că o cauză a eliminărilor premature de la New Haven şi Flushing Meadows este pierderea liniştii. Simona se poartă ca un om perturbat. Pe Simona o înconjoară prea multe interese comerciale şi prea puţine persoane dezinteresate. Sau măcar plătite să se ocupe de profesia ei, în perspectivă imediată şi pe termen lung", a notat Cristian Geambaşu pe blogul său.

Comentarii Facebook