Noi dezvăluiri despre Ronaldo. Avocata femeii din Las Vegas susține că mai există o victimă

 

S-ar părea că problemele lui Ronaldo se vor agrava, după ce presa din Anglia scrie să a mai fost o femeie care l-a acuzat pe lusitan de viol. 

 

Totul s-a întâmplat în 2005, cînd atacantul avea doar 20 de ani si evolua la Manchester United. El impreuna cu un barbat in varsta de 30 de ani au fost luati la intrebari de politia din Londra pe baza suspiciunii de viol.

 

Incidentul ar fi avut loc la Sanderson Hotel din Londra pe data de 2 octombrie 2005. Acum, avocata tinerei din Las Vegas si-a propus sa o gaseasca pe tanara pentru ca aceasta ar putea detine o multime de informatii care ar putea duce la elucidarea cazului lui Cristiano, scrie sport.ro.

 

O sa zbor personal la Londra ca sa o gasesc pe aceasta femeie. Poate detine informatii care sa ne ajute in cazul nostru”, a declarat Stovall pentru Mirror.

 

Presa din Anglia scrie ca incidentul din 2005 s-ar fi intamplat dupa meciul dintre Manchester si Fullham din Londra. Cei doi au sarbatorit o victorie cu 3-2 a formatiei antrenate pe atunci de Sir Alex Ferguson.

 

Unul dintre acuzatori si-a retras ulterior afirmatia. Serviciul de urmarire penala din Anglia a declarat ca nu exista dovezi suficiente pentru a continua urmarirea penala.

 

Despre acuzațiile făcute de femeia din SUA, Ronaldo a spus că încearca numai sa profite de imaginea sa. Totuși, fotbalistul lui Juventus i-a cumparat tacerea tinerei, in 2009, cu 375.000 de dolari.

Comentarii Facebook