Miercuri 24 Aprilie

Noaptea cuțitelor lungi la CFR Cluj! Iuliu Mureșan scufundă barca lui Iordănescu

 

Taberele de la CFR Cluj s-au confruntat după înfrîngerea cu 1-0 în fața suedezilor de la Malmo și s-a lăsat cu ”vărsare de sânge”.

 

De sezonul trecut, în Gruia s-au format două facţiuni: Mureşan şi Zamfir, pe de-o parte şi tripleta Mara, Bilaşco, Marian Copilu, de cealaltă parte. Patronul Nelu Varga i-a acordat lui Copilu puteri sporite, aducându-i pe Dan Petrescu, Mara și Bilaşco. După plecarea lui Dan Petrescu s-a vehiculat aducerea lui Victor Pițurcă, dar Marian Copilu s-a impus și a venit Edi Iordănescu.

 

Tabăra Mureşan şi Zamfir a stat în expectativă și adunat punctele negative, iar după eșecul cu Malmo au fost puse pe masă. Patronul Nelu Varga s-a certat cu Copilu, căruia i s-a reproșat între altele că au fost aduşi jucători pe bani mulţi, care nu au fost utilizaţi. Cel mai la îndemână exemplu, Balde, vârful care şi-a reziliat zilele trecute contractul şi căruia i s-a plătit 30.000 de euro/lună. Şi a jucat doar 14 meciuri, scrie Digi Sport.

 

Edi Iordănescu a căzut la mijloc și este o victimă nevinovată.

 

Patronul Varga a fost nemulțumit că echipamentul pentru UEFA Champions League a ajuns la Cluj abia miercuri, la o zi după meciul cu Malmo, pe care campionii României și-ar fi dorit să îl joace în ”hainele de gală”. În schimb, ei au fost nevoiţi să dispute partida cu suedezii în tricourile pe care în mod normal le poartă în Liga 1.

 

Copilu a acceptat să demisioneze pentru a detensiona atmosfera şi echipa să meargă în continuare înainte în această formulă.

 

Edi Iordănescu nu va merge la antrenamentul de joi, fiind înlocuit cu Alin Minteuan. 

 

Nu este clar dacă patronul Nelu Varga va accepta demisia lui Edi Iordănescu, pentru că are o clauză de 600.000 de euro (după alte surse, chiar 700.000 de euro).

Comentarii Facebook