Niksa Bavcevic, noul antrenor al "U" Mobitelco. Care este mesajul lui pentru clujeni


U Mobitelco BT Cluj a semnat o înţelegere cu Niksa Bavcevic, care va prelua functia de antrenor principal.

"Sunt foarte bucuros să vin la un club cu tradiţie, cu o istorie atât de bogată. Acum două sezoane, când am antrenat Steaua Bucureşti, am văzut ce este Clujul - un oraş al baschetului, cu fani deosebiţi şi o atmosferă superbă. Toată lumea mi-a spus că în spatele clubului şi al jucătorilor stă întregul oraş. De asemenea, ştiu că Clujul este considerat cel mai de succes club din România, cu o mulţime de jucători tineri, promiţători, iar echipele de U16, U17 şi U18 au avut un sezon excelent. Acest lucru înseamnă că clubul este înclinat spre tinerii jucători şi îi promoveaza. Bineînteles, Mihai Silvăşan, Paul Chetreanu şi Cătălin Baciu sunt, de asemenea, printre ei. Aşadar, când domnul Cristescu m-a contactat şi mi-a explicat concepţia şi viziunea dânsului despre dezvoltarea clubului "U" Mobitelco, am fost de acord cu el, pentru că şi eu cred că putem să formăm o echipă bună, competitivă, cu mulţi jucători tineri şi dornici de muncă şi progres. Nu vom avea cel mai mare buget din România, însă trebuie să avem inimile cele mai mari, să ne ridicăm la nivelul fanilor nostri!", a spus Niksa Bavcevic.

 

Niksa Bavcevic a antrenat de-a lungul carierei în Croatia (KK Split, Trogir, Jolly Jadranska Banka Sibenik), Austria (Oberwart), Polonia (Czarni Slupsk), Belgia (Verviers Pepinster, Dexia Mons-Hainaut), Rusia (Avtodor Saratov), Italia (Roseto) şi Romania (Steaua Bucureşti), actualmente ocupându-se şi de naţionala U20 a Croaţiei.

Bavcevic i-a condus până în sferturile FIBA EuroCup pe belgienii de la Dexia Mons-Hainaut, în 2006, an în care a şi câştigat Cupa Belgiei.

Comentarii Facebook