Miercuri 24 Aprilie

Nepotul lui Adrian Mutu, jucător la ”U” Cluj, beat pe Piezişă

 

Alexandru Trancă, jucător adus la U Cluj de curând, a fost surprins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, băut în barul Solas de pe strada Piezişă.

 

Cei care ne-au trimis pozele spun că Trancă se afla într-un grup foarte zgomotos, iar jucătorul Universităţii a consumat alcool şi a ”sudat” ţigări până mult după miezul nopţii. Conform martorilor, Trancă a părăsit localul în jurul orei 2, clătinându-se serios până în staţia de taxi din dreptul Ring, de unde a plecat împreună cu grupul într-o direcţie necunoscută.

 

Născut în anul 1998, Alexandru Trancă a fost legitimat până de curând la Viitorul Constanţa, dar în această vară s-a pregătit cu „U” Cluj. El a semnat cu „U” abia în ultima zi de transferuri, după ce Viitorul a renunţat la orice pretenţii materiale în privinţa lui. În prima fază, conducătorii lui „U” au ezitat să îl transfere pentru că riscau să fie nevoiţi să plătească o grilă de formare imensă către clubul lui Hagi şi au semnat actele abia după ce Viitorul a renunţat la orice pretenţii în privinţa jucătorului”, scrie numaiu.ro, o publicație a suporterilor U Cluj.

 

Alex Trancă a fost coechipier la Viitorul cu Ianis Hagi și promitea mult.

 

Am decis să mediatizăm cazul lui Trancă (aşa cum am făcut şi cu Cordoş) pentru a preveni o situaţie similară cu cea de acum doi ani, când o generaţie întreagă de jucători ai Universităţii a profitat de devotamentul Peluzei pentru cauza Universităţii şi a spulberat orice speranţă de salvare a clubului prin rezultate dezastruoase venite pe fondul unor ieşiri extrasportive  cu nopţi pierdute în cluburi, alcool şi pariuri. Aşa ceva nu trebuie să se mai întâmple la „U” Cluj şi sperăm ca cei care conduc acum clubul, împreună cu suporterii vigilenţi, să intervină de fiecare dată când lucrurile o iau razna. Locul beţivilor nu e la „U”!”, mai scriu cei de la numaiu.ro.

 

 

Comentarii Facebook