Miercuri 24 Aprilie

Mitică Dragomir face praf arbitrajul din Liga I: "Nu am întâlnit un tur mai slab!"


Fostul președinte al LPF, Mitică Dragomir, a făcut o analiză asupra campionatului național de fotbal din 2013, căruia i-a dat nota 7, făcând abstracție de la greșelile de arbitraj.

"Campionatul este mult mai slab decât cele precedentele, pentru că au plecat jucătorii de valoare. Steaua are prima șansă la titlu, Petrolul și Astra, dacă se întăresc, au și ele șanse. Să știți că sunt câteva echipe cu patroni serioși, cum ar fi Petrolul, Astra, CFR Cluj. Horoba, la Gaz Metan, este un președinte deosebit. Dinamo are și ea o politică bună, e de luat în seamă. Anghelache este unul dintre bunii conducători de fotbal, alături de Chivorchian, Dinu Gheorghe, Horoba", a spus Dragomir, pentru Digi Sport.

Dragomir a criticat arbitrajul din Liga I, despre care spune că e cel mai catastrofal tur pe care l-a întâlnit până acum.

"De când sunt eu în fotbal, de o viață, nu am întâlnit un tur mai catastrofal decât acesta. Dacă vrea să facă ceva, să îl lăsăm pe Deaconu să facă. Toată lumea dă în el, dar nu Deaconu arbitrează!", a mai spus fostul șef LPF.

Comentarii Facebook