Mita la meciul Targu Mures - U Cluj! Vezi cati bani a incasat seful arbitrilor Vasile Avram


Seful arbitrilor Vasile Avram a fost retinut de procurorii DNA pentru ca a luat mita, in 21 mai, de la un om de afaceri, inaintea meciului FCM Targu Mures - U Cluj, pentru ca desemna arbitri "agreati".

"Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza acte de urmarire penala fata de urmatorii inculpati: Vasile Avram, presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de luare de mita in forma continuata, Sorin Ioan Terbea, om de afaceri, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de dare de mita in forma continuata. Din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori au rezultat urmatoarele: La data de 21 mai 2011, in conditiile exercitarii atributiilor de serviciu ca supervizor la meciul de fotbal F.C.M. Targu-Mures – Universitatea Cluj din cadrul etapei a 34-a a Ligii I de fotbal, inculpatul Avram Vasile a primit de la inculpatul Sorin Ioan Terbea, prin doi intermediari, suma de 19.000 de euro in scopul delegarii unor arbitri agreati de echipa de fotbal din Targu-Mures, la jocurile editiei de campionat 2011-2012. In aceeasi imprejurare si in acelasi scop, inculpatul Avram Vasile a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucuresti-Targu-Mures si retur, folos oferit de Sorin Ioan Terbea ", arata procurorii DNA.
 
In aceeasi cauza, procurorii ii mai cerceteaza pe Nicolae Iacobescu si Vasile Chiorean, persoane din anturajul omului de afaceri Ioan Sorin Terbea, sub acuzatiile de complicitate la luare si la dare de mita.

 

Meciul din 21 mai a fost arbitrat de Andrei Florin Chivulete, Ioan Onicas si Dorin Mudura, fiind castigat de de U Cluj cu 2-0. Vezi AICI detalii despre meciul din 21 mai 2011.

 

In editia de campionat 2011-2012, U Cluj a remizat cu FCM Targu Mures, scos 1-1, gol inscris in ultimele minute de gazde. Vezi AICI detalii despre meci si golurile!

Comentarii Facebook