Mircea Lucescu REFUZĂ categoric ideea de a prelua naționala României: Nu vreau să fiu înjurat la prima înfrângere



Mircea Lucescu a anunțat că respinge categoric ideea de a prelua naționala României, după eșecul neamțului Cristoph Daum, precizând că a jurat în urmă cu mai bine de 20 de ani că nu va mai veni pe banca tehnică a tricolorilor.

Selecționerul turciei spune că preferă să antreneze în străinătate și să fie înjurat de străini, decât să îl înjure fanii români.

"Hai sa lăsăm naționala României. Am spus de 20 ani că nu o să mai preiau, m-am ținut de cuvant, din toate punctele de vedere. Au fost cateva momente când aș fi putut să revin, nu s-a putut, după, am plecat pe drumul meu și n-am decis eu ce sa facă. Ar fi si foarte greu pentru mine. Prefer să mă duc într-o țară, unde să ma injure strainii, decât să vin acasa și la prima înfrângere să fiu injurat de ai mei. Asta chiar n-aș suporta. Bineînțeles că puteam fi gasit în orice moment. Bineinteles că putea exista si aceasta disponibilitate din partea lor dar incă o data spun, eu nu inlocuiesc un antrenor sub contract. Foarte clar am spus-o de atâtea ori. Din momentul când în 1998 n-am putut sa preiau nationala atunci când cred că aș fi meritat, din momentul acela am jurat să nu preiau echipa națională", a declarat Mircea Lucescu la Dolce Sport.

Comentarii Facebook