Ministrul Sportului, Gabi Szabo, nu a fost lăsat să intre în Sala Polivalentă din Cluj

 

Ministrul Sportului, Gabi Szabo, a fost la Cluj și nu a fost lăsat să intre în Sala Polivalentă din Cluj, anunță Ovidiu Chifor, consilier local PSD Cluj.

 

În cadrul Consiliului Local Cluj-Napoca, Chifor a spus că nu este posibil ca un oficial al statului să nu aibă acces într-o clădire ridicată din bani publici. ”Este un ministru care a venit la Cluj și nu i s-a permis vizitarea sălii polivalente”, a spus Ovidiu Chifor.

 

Acesta i-a cerut socoteală primarului Emil Boc. Edilul a replicat că vizita nu a fost anunțată și că el nu a știut până în acel moment că Gabi Szabo vine la Cluj. ”Dacă aș fi fost informat mă duceam personal cu doamna ministru să vedem sala”, a spus Emil Boc. 

 

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este în construcție în acest moment, lucrările fiind finalizate în proporție de 95%. Vezi AICI imagini cu Sala Polivalentă.

 

Vizita ministrului Sportului a fost anunțată joi seara, la ora 20.32, printr-un comunicat de presă. ”Vineri 29 august, ministrul Tineretului şi Sportului, doamna Gabriela Szabo va efectua o vizită la Centrul Olimpic de Judo (COJ) Cluj. Evenimentul va avea loc la ora 10:00, la sala de judo din spatele Sălii Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, unde va face cunoştiinţă cu sportivele pregătite de antrenorul emerit Florin Bercean, coordonatorul COJ. 

 

Ministrul Gabriela Sabo va vizita ulterior Sala Polivalentă care urmează să fie inaugurată la sfârşitul lunii octombrie şi va purta o serie de discuţii cu reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Cluj, dar şi cu reprezentanţi ai cluburilor sportive din municipiu”, se arată în comunicat.

Comentarii Facebook