Mesajul Serenei Williams pentru numărul 1 mondial



Fostul lider mondial al tenisului feminin, Serena Williams, a transmis un mesaj dur pretendentelor care se luptă pentru primul loc în clasamentul WTA, ocupat acum de Simona Halep.

Într-un interviu acordat recent pentru revista Vogue, Williams a vorbit despre revenirea ei în tenis, mai exact despre revenirea pe primul loc în ierarhia tenisului feminin.

Aceasta a spus că momentan nu există un lider clar în WTA, așa că speră să poată reveni pe prima poziție în lume după ce se va întoarce în circuit. Totuși, dacă până la finalul celor 11 luni de turnee va apărea un număr 1 clar, americanca e pregătită să lupte.

”E interesant. Nu a fpst un număr 1 clar în WTA de când am plecat eu. Ar fi interesant să văd dacă voi putea ajunge din nou acolo, pe ceea ce numesc eu locul meu, unde cred că aparțin. Eu nuh joc pentru a fi a doua sau a treia cea mai bună jucătoare. Dacă nu va fi un lider clar în clasamen, da, pot să ajung din nou pe locul meu. Dacă va fi totuși un număr 1 clar, e în regulă, pentru că vin după tine.”, a declarat Serena Williams pentru Vogue.

Locul 1 în clasamentul WTA este ocupat, de 14 săptămâni, de către românca Simona Halep, care își va păstra poziția cel puțin până după Australian Open.

Comentarii Facebook