Mesajul echipei României înainte de meciul cu Polonia, de la Cluj, din Cupa Davis



Echipa națională de tenis masculin va juca un meci dur împotriva reprezentativei Poloniei, la Cluj, în acest final de săptămână, la Sala Polivalentă.



Astfel, Marius Copil, căpitanul-nejucător Gabriel Trifu și debutantul Bogdan Ionuț Apostol au participat la conferința de presă a echipei României înaintea întâlnirii cu Polonia, din turul 3 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

O victorie ar asigura României revenirea în Grupa I, iar jucătorii noști așteaptă suporterii la Sala Polivalentă, sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 13, și duminică, 16 septembrie, de la ora 12, pentru a le fi alături.

"Suntem de puțin timp aici dar antrenamentele decurg din ce în ce mai bine. Sperăm să ne acomodăm și să avem șansa să accedem spre tabloul principal al Cupei Davis și să jucăm cu cele mai bune echipe din lume", a spus Gabi Trifu despre acest meci, în cadrul unei conferințe de presă, considerând că întâlnirea va fi una echilibrată: " Jucătorul lor numărul 1 nu a sosit încă dar sper să îl văd în următoarele zile. Cu Tecău și Mergea am discutat deja tactica de joc pentru că știm foarte bine echipa lor de dublu".

Marius Copil, cel mai bine clasat jucător român din clasamentul ATP, a spus că este importantă victoria pentru că toți vor ca România să se califice în Grupa I și să joace printre cele mai bune echipe din lume: " Ne dorim cu toții să câștigă, să ne califică și pentru că de la anul se schimbă sistemul de joc în Cupa Davis să jucăm împotriva celor mai bune echipe din lume".

Totodată, Bogdan-Ionuț Apostol, convocat în premieră la echipa de Cupa Davis ca să joace pentru România, a avut un mesaj pentru căpitanul-nejucător și pentru colegii săi din echipă, și unul pentru suporterii români: "Vreau să-i mulțumesc domnului Trifu pentru convocare, este o mare onoare pentru mine să fac parte din echipa României. Vreau să le mulțumesc și băieților care m-au primit cu inima deschisă, mă înțeleg foarte bine cu ei. Așteptăm oamenii sâmbătă, să vină să ne susțină. Avem nevoie de sprijinul lor".

Comentarii Facebook