Membrii Rotary SAMVS au jucat tenis la Cluj si au adunat bani pentru copiii cu merite la invatatura FOTO


28 de membri Rotary din Romania si Croatia au jucat tenis la Winners Club si au facut donatii pentru copiii cu rezultate bune la invatatura din Cluj.

Intrecerea a fost organizata de Asociatia Club Rotary Cluj-Napoca "SAMVS", infiinta in 2002, iar in urma evenimentului s-a strans suma de 3.000 de euro, bani care vor fi folositi pentru acordarea unor burse. "Vom acorda 3 burse, pentru gimnaziu, studii liceale si universitare, in valoare de 200, 300 si 400 de lei pe luna. Am inceput acest demers in urma cu un an si deja avem patru copii pe care i-am sprijinit cu bani in fiecare luna, pentru a-si putea continua studiile. In 2011, am adunat suma de 4.300 de dolari si am reusit sa sustinem patru copii cu burse", a declarat presedintele Clublului Rotary "SAMVS", Adrian Magdas.

In 2011, una dintre burse a fost castigata de Radu Kiss, de la Liceul de Muzica. "Este un copil de mare viitor, cel mai bun instrumentist la varsta lui din Romania. A castigat numeroase premii si bursa acordata de noi l-a ajutat. O alta tanara, Maria Craciun, de la Colegiul National Emil Racovita, a castigat medalia de bronz la Olimpiada Nationala de Fizica", a mai spus Adrina Magdas.

Cei 3.000 de euro au fost adunati din donatii si in urma unei tombole la care au participat cei 28 de sportivi inscrisi in turneul de la Cluj. Intrecerile s-au intins pe durata a doua zile, 25 - 26 februarie.

 

Una dintre finalele a fost castigata de clujeanul Ciprian Porumb, vicepresedintele Federatiei Romane de Tenis si capitanul nejucator al echipei Romaniei de Cupa Davis, iar alta de Mladen Novakovic, presedintele Federatiei internationale de tenis pentru rotarieni.

Comentarii Facebook