Meciul România - Muntenegru NU se mai joacă pe Cluj Arena. S-a mutat pe alt stadion din Cluj

 

UPDATE

 

UEFA a confirmat că meciul România - Muntenegru, din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal, din 2018, se va disputa pe stadionul CFR Cluj.

 

Federaţia Română de Fotbal a decis ca meciul România - Muntenegru să aibă loc pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu”, se arată în răspunsul UEFA la solicitarea MEDIAFAX.

 

 

--------------------- 

Meciul România - Muntenegru, din 4 septembrie, ar urma să se joace pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

 

Conform unor surse din mediul fotbalistic, meciul nu se va mai juca pe stadionul Cluj Arena pentru că gazonul nu permite acest lucru, fiind afectat în urma Festivalului Untold. 

 

UEFA a început în 23 august o inspecție pe Cluj Arena, ”având ca subiect condițiile de disputare ale partidei România-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate și trimis către forul continental”.

 

Raportul precizează că gazonul de pe Cluj Arena ar fi necorespunzător, iar singura posibilitate de disputare a meciului la Cluj este stadionul echipei CFR Cluj. Deja FRF a semnat contractul cu cei de la CFR Cluj, plătind 7.000 de euro.

 

Până acum s-au vândut 20 de mii de bilete, dar capacitatea stadionului din Gruia este de numai 18.000 de locuri, pentru că o partea din stadion nu este omologat de către UEFA.

 

Vânzarea de bilete pentru meciul România - Muntenegru, de pe Cluj Arena, a fost sistată până cînd raportul UEFA nu va fi făcut public.

 

De ce s-au sistat vânzările de bilete pentru meciul România – Muntenegru


----------------------------

UPDATE

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a declarat că ”din punctul nostru de vedere, nu există niciun motiv pentru ca partida dintre România şi Muntenegru să nu se joace pe Cluj Arena. Aşteptăm raportul UEFA, dar suntem convinşi că va fi unul favorabil. În urma informaţiilor apărute astăzi în mass media şi a deciziei luate de FRF, de a sista vânzarea biletelor, dăm încă o dată asigurări că specialiştii de la Cluj Arena vor aduce, până la ora meciului, gazonul la standardele solicitate de către UEFA”.

Comentarii Facebook