Masterclass ZUMBA la Gimmy, cu Dennis Thomsen, un cunoscut instructor din Danemarca VIDEO si FOTO


Dennis Thomsen, un cunoscut instructor de fitness din Danemarca, a sustinut sambata, 18 februarie, un Master class de ZUMBA la Gimmy Polus.

"Dinamita", cum este supranumit Dennis pentru energia de care da dovada, a incins atmosfera si s-a ridicat la valoarea renumelui. Dupa ce si-a incalzit elevii si le-a aratat cateva miscari, Denis a pus in scena un adevarat duel, impartindu-i pe cei care s-au inscris la cursul lui in doua tabere.

"Este ceva ce obisnuiesc sa fac. Imi place sa ii provoc cat mai mult pe cursanti si sa ii surprind. Zumba atrage masele ca un magnet pentru ca totul este distractiv. Nimeni nu se plictiseste la o clasa de fitness. Finalul cursului este cel mai important pentru ca atunci e momentul in care toti trebuie sa dam totul, iar acest duel, impartirea in doua grupuri, este ceva special", a spus Dennis Thomsen.

Cristina Alexa, managerul Gimmy Polus, a declarat ca aducerea lui Dennis la Cluj a fost intampinata cu multa caldura de amatorii de fitness. "De acum o luna, de cand s-a stiut ca vine Dennis, am inceput sa fim asaltati de cereri. Clientii nostri nici nu au mai apucat sa se inscrie. Am fost nevoiti sa mai programam un curs, astfel ca sambata Master class -ul a inceput de la ora 18.00 si continua pana la 21.30", a spus Cristina Alexa.


Comentarii Facebook