Sport

Mărturii DUREROASE ale Simonei Halep, după ce a pierdut finala de la Australian Open

   

Simona Halep a vorbit, după înfrângerea de la Australian Open, despre problemele pe care le-a avut. 

 

Am avut 4-3, am avut serviciul, dar energia nu a mai fost şi puterea în picioare s-a dus. Mi-am dorit foarte mult, dar corpul nu a mai putut. Am avut dureri peste tot: şi la cap, şi la muşchi, şi la tălpi, şi nici braţul nu a mai putut să coordoneze loviturile”, a mărturisit Simona, la finalul jocului, într-o discuţie avută cu jurnaliştii români prezenţi la Melbourne.

 

Mi-am dorit să servesc mai bine, să iau câteva puncte mai uşor, dar ea a stat mai bine şi e meritul ei pentru tot ceea ce a făcut astăzi. Fiecare punct lung a contat, de aceea am încercat să scurtez cât s-a putut de mult, dar ea a alergat foarte bine".

 

Simona Halep a fost lăudată de Boris Becker. ”M-a îmbrăţişat şi m-a pupat. Mi-a zis: ”super treabă!”. E plăcut să aud că mă apreciază lumea pentru tot ce am dat pe teren. Îmi dă şi încredere, dar sunt tristă, laudele nu pot acoperi ceea ce simt acum”.

 

Românca a mai spus că va lupta în continuare. ”În niciun moment nu e uşor când eşti atât de sus şi atât de aproape să câştigi ceva ce îţi doreşti cu sufletul. Pot să iau partea pozitivă din ce s-a întâmplat în acest turneu şi merg înainte, nu am ce să fac. Nu s-a întâmplat nimic, am pierdut un meci de tenis. Ştiu că se poate întâmpla orice, se poate să şi câştig într-o zi. Nu este totul în viaţă să câştig un Grand Slam. Bineînţeles că este visul meu, dar viaţa merge înainte, sunt sănătoasă cât se poate. O să îmi revin cu accidentările şi o să joc în continuare. Nu o să mă oprească un meci pierdut.

 

Sunt sigură că am progresat din mai multe puncte de vedere, mai ales ca joc, ca mentalitate. Merg înainte foarte, foarte bucuroasă de ce am făcut. Am jucat cu totul şi cu totul diferit faţă de cum am făcut-o până acum şi dacă o să continui aşa, o să mai am astfel de momente”, a mai afirmat Halep.

27-1-2018, 17:56
53 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Sport

105 vizualizări
20-9-2018, 21:56
Țiriac vine la Cluj să-l vadă pe Boc. Aduce la Cluj un turneu de tenis de elită?» Vezi tot
53 vizualizări
21-9-2018, 9:51
Tibi Ușeriu a ratat startul cursei Apuseni Ultra Race» Vezi tot
51 vizualizări
21-9-2018, 17:28
Irina Begu, eliminată din sferturile de la Seoul» Vezi tot
51 vizualizări
21-9-2018, 12:12
Ţiriac despre relația cu Simona Halep: Ar trebui să taie faza cu făcut cadouri» Vezi tot
45 vizualizări
21-9-2018, 12:19
CFR Cluj nu a plătit salariile. Jucătorii spun că ”Nu știu!”» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?