Marius Popescu a fost dat afară de la ”U” Cluj. Jucătorii i-au făcut un banner de susținere



Tehnicianul Marius Popescu și-a anunțat jucătorii, miercuri, că nu se va mai prezenta la antrenamente și ccă așteaptă notificarea oficială că a fost dat afară.

De asemenea, pe banca tehnică a echipei s-ar putea întoarce Mihai Teja, care, dacă va decide să revină, va aduce și un sponsor, după cum a spus chiar el pentru liga2.prosport.ro.

"Trebuie să intru în posesia unei notificări, să vedem ce va conţine. E o dezamăgire generală, de la vestiar, la angajaţi, la toată lumea. Copiii este important să se detaşeze de tot ce este extra, să rămână doar fotbalişti la Universitatea Cluj.

Dacă ştiam că se ajunge aici, nu cred că m-aş mai fi înhămat, în vară. Am început cu 5 săptămâni mai târziu. Cu acea perioadă în plus, poate că aveam 5,6 puncte mai târziu. Pe care nu-i târziu să le facă.

Mă bucur că în meciurile foarte mari, cu miză, cu echipele bine clasate, copiii au răspuns foarte bine. Asta denotă că au stofă.
Am avut o relaţie normală cu Teja. Aşa e deontologic, să am o discuţie cu el şi să-i spun ce găseşte aici. Dar acum aştept hârtia şi motivarea”, a spus Marius Popescu, potrivit stiridesport.ro.

Totuși, jucătorii se pare că sunt atașați de actualul antrenor, căruia i-au făcut și un banner de susținere, cu mesajul ”Alături de Papi!”.

Comentarii Facebook