Marica, despre egalul de la Cluj, dintre Steaua - Schalke: "Pentru Steaua e un rezultat bun, pentru noi e ok" VIDEO


Ciprian Marica a declarat la finalul meciului Steaua - Schalke ca rezultatul e egalitate este "ok" pentru nemti, dar "bun" pentru romani.

"E un rezultat de egalitate echitabil, cum ma si asteptam si le-am spus si colegilor mei ca Steaua va fi foarte motivata. Nicio echipa nu si-a creat mari ocazii de gol", a spus Marica.

Intrebat daca isi mentine declaratia potrivit careia un egal cu Steaua ar fi un esec, Marica a spus ca: "Asta s-a interpretat ca am spus ca ar fi un esec. Am spus ca am venit aici sa castiga. Acest rezultat nu avantajeaza nicio echipa. Pentru Steaua este un rezultat bun, pentru noi este un rezultat ok sa spunem asa.

Steaua mi s-a parut o echipa buna, ambitioasa. Nu prea au contat in atac, insa cred ca in celelalte meciuri le vor pune probleme celorlalte echipe", a mai adaugat Ciprian Marica.

Romanul a spus ca marea confruntare pentru Schalke urmeaza in meciul cu Bayern Munchen. "Un meci cu cu Bayern nu se compara cu cel cu Steaua. Vom fi mult mai concentrati", a spus atacantul.

Steaua si Schalke 04 au terminat la egalitate meciul disputat joi seara pe stadionul echipei CFR Cluj.

Comentarii Facebook