Mărginean e arogant: ”Dau U Cluj Primăriei pe UN EURO sau o bag în INSOLVENȚĂ”

 

Ioan Mărginean, omul de încredere al lui Florian Walter și proprietarul din acte al U Cluj, vrea să cedeze echipa Primăriei pe un EURO.

 

Am luat acţiunile de la domnul Walter şi am crezut că pot să le plătesc. Într-un an trebuie să-i achit fostului finanţator conrtravaloarea a 98, 2 % din acţiuni. M-am gândit că pot să vând la cineva, oameni de afaceri, că fanii vor achiziţiona acţiuni, aşa cum este modelul la cluburile din Spania. Nu s-a înghesuit nimeni. Am găsit pe cineva să cumpere, dar după acest scandal aceşti posibili cumpărători s-au retras. În aceste condiţii, eu sunt dispus să dau clubul autorităţilor locale, contra unei simbolice, un euro. Mai mult, invit suporterii să cumpere acţiuni, sunt ieftine, costă un ban acţiunea şi ei să gestioneze viitorul”, a declarat Ioan Mărginean.

 

Termenul final pentru această ofertă este 17 decembrie, sau va băga clubul în insolvenţă.

 

Pe 17 decembrie va avea loc Adunarea Generală, iar dacă nimeni nu vrea clubul, nu am de ales, o să-l bag în insolvenţă”. Mărginean şi-a adus aminte şi de un episod din 2008, atunci când Universitatea Cluj a fost preluată de la autorităţile locale de societatea Oncos Cluj. „ Cei de la firma cu pricina au cumpărat clubul în schimbul a 2,1 milioane de euro, sumă plătibilă în trei tranşe. La prima tranşă au eliberat bilet de ordin în valoare de 700 de mii de euro, însă s-au răzgândit. Nu le-a fost oprit niciun ban, iar echipa a revenit la autorităţile locale. Cam atât le pasă lor de Universitatea, dar poate acum s-au schimbat unele lucruri”, a spus Mărginean pentru Pro Sport.

 

Florin Walter: Cineva vrea să distrugă U Cluj

Comentarii Facebook