Maratonistul Tibi Uşeriu a revenit în România. La Cluj a fost întâmpinat cu aplauze - VIDEO

 

Maratonistul campion, Tibi Uşeriu, câştigătorul cursei Arctic Ultra de 566 de kilometri, a revenit în țară, fiind întâmpinat de rude și prieteni pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca. 

 

Ușeriu câștigă cea mai dură cursă din lume pentru a doua oară la rând. ”Concurenţa a fost un pic mai mare, a trebuit să scot de la mine ceva în plus, să îmi folosesc experienţa de anul trecut, deşi nu m-a ajutat foarte mult. A fost o competiţie friguroasă. Am avut ceva probleme, de la o astfel de competiţie nu te aştepţi să te întorci sănătos înapoi, am avut probleme minore, ceva degerături care au început în a treia zi, dar până la urmă am putut să gestionez şi să ajung la final cu ele. Cel mai dificil moment a fost startul, când mi-am dat seama ce mă aşteaptă pentru următorii kilometri. Au fost momente dificile şi mi-am dat seama că cu cât mă duc mai pregătit, cu atât mi-e mai greu, cred că am un instinct de supravieţuitor şi, de obicei sunt spontan, şi îmi rezolv problemele fără să fiu pregătit. De data asta am fost mai pregătit şi mi-am dat seama că am avut probleme mai mari decât anul trecut”, a povestit Tibi Uşeriu.

 

 

MATERIAL OFERIT DE BANCA TRANSILVANIA

 

 

Acesta se va recupera câteva zile la o clinică din Cluj-Napoca, iar abia apoi va merge acasă la Bistriţa-Năsăud.

 

Pe Aeroportul clujean, Tibi Uşeriu a fost întâmpinat cu scandări de cei 100 de apropiați și prieteni. A primit prăjituri și multe îmbrățișări. Câțiva tineri au alergat din centrul Clujului și până la Aeroport, în semn de susținere cu marea încercare prin care a trecut maratonistul ardelean. 

 

După ce va ajunge acasă, Tibi Uşeriu a planificat deja o nouă cursă la care va participa, una prin deșert. 

Comentarii Facebook