Mara Ivașcău va intona imnul României la meciul cu Timișoara

 

Imnul de stat al României la meciul U-Banca Transilvania - BC SCM Timișoara va fi intonat de Mara Ivașcău, o elevă extrem de talentată din Cluj-Napoca.

 

Partida va avea loc miercuri, 29 martie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

 

Mara Ivașcău are 15 ani și este elevă la Colegiul Național ”Emil Racoviță”. În urmă cu doi ani a participat cu succes la concursul X Factor de la Antena 1. Mara Ivașcău face parte din proiectul de muzică The Beat și de 5 ani este solista trupei ”Get Loud”. Alături de colegii ei de trupă, dar și solo, aceasta a câștigat de două ori concursul ”School Idol” organizat de Transylvania College, a câștigat prima ediție a concursului ”Battle Of The Bands” organizat de Ghibstock, a ajuns în etapa națională a concursului ”Talent Show Interact”.

 

Mara a avut, de asemenea, prestații la evenimente precum: Zilele Clujului, Ghibstock, in cadrul organizatiei AFA, Septemberfest, Seri De Vară Clujene, T-Festival, TEDxYouth etc. Alături de colegii ei de trupă anul trecut a lansat un CD de cover-uri.

 

Biletele pentru meciul U-Banca Transilvania - BC SCM Timișoara se vor pune în vânzare în ziua meciului, miercuri, 29 martie, între orele 15.00 - 20.00, la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Horia Demian”.

 

Preț bilet: 20 de lei

 

Reducere: 10 lei pentru elevi si studenți (pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass, doar la casa de bilete).

Comentarii Facebook