Machado crede că merită a doua șansă la U Cluj! A plecat după ce le-a arătat fanilor degetul mijlociu - INTERVIU

 

Gabriel Machado a semnat din nou cu Universitatea Cluj și crede că merită ”a doua șansă”. Atacantul de 24 de ani a semnat un contract valabil pe 2 ani si 5 luni cu Universitatea Cluj.

 

El a mai jucat la Cluj între anii 2009 - 2012, după care a plecat la Steaua, fiind apoi cedat la Rayo Vallecano și Syrianska.

 

În 18 decembrie 2012, după remiza dintre U Cluj si Mioveni, suporterii i-au asteptat pe jucatori la vestiar si au facut scandal. Machado si-a pierdut controlul si le-a aratat degetul mijlociu.

 

Fanii s-au strâns în fața Cluj Arena și au scandat împotriva jucătorilor și a tehnicianului: ”M..e Machado” și ”Voi nu meritati, la U sa jucati”.

 

Suporterii U Cluj au facut scandal! Machado le-a aratat degetul mijlociu VIDEO

 

Ulterior, Machado și-a cerut scuze de la supărteri, iar din 9 ianuarie 2012 a semnat cu Steaua București.

 

Într-un interviu acordat site -ului oficial al U Cluj, Gabriel Machado a spus că merită a doua șansă.

 

Cum ai primit oferta Universitatii Cluj?

 

Stiam ca Universitatea Cluj isi cauta atacant si am luat legatura cu domnul Florian Walter, care a fost incantat sa auda ca vreau sa pun umarul la salvarea de la retrogradare. Nu am venit pentru bani, cred ca ne ajutam reciproc, eu sa ma fac util echipei in indeplinirea obiectivului, iar clubul chiar sa ma vanda din nou.

 

Ce te-a determinat sa revii?

 

Avand in vedere ca nu am jucat de mult, „U” Cluj mi-a oferit sansa sa revin in fotbalul mare si sper sa le rasplatesc increderea. Ma identific cu noul proiect de aici si sper sa facem treaba buna impreuna.

 

Ce asteptari ai de la urmatoarea perioada?

 

Obiectivul nostru este clar, salvarea de la retrogradare. Cred ca il putem indeplini doar daca aratam ca suntem o echipa adevarata si unita.Cand ma refer la unita , vorbesc si de suporteri, toti suntem o familie.

 

La ce sa se astepte suporterii si colegii de la tine?

 

Suporterii cred ca asteapta de la toti, nu numai de la mine. Sa ne dam "viata" pe teren la fiecare meci si antrenament. In privinta colegilor, sper sa ii ajut cu experienta mea din Liga 1 si poate reusesc sa ii fac pe cei nou veniti sa se integreze mai repede in fotbalul romanesc.

 

Care este mesajul tau pentru suporteri?

 

Sper ca de-a lungul timpului lucrurile s-au mai asezat si sa fiu "judecat" doar prin evolutiile mele. Imi doresc ca lucrurile sa revina la normal si cred ca oricine merita o a doua sansa in viata.

Comentarii Facebook