LOOK TV - anunț important privind LIGA 1: Dezmințim tot!

 

LOOK TV și LOOK Plus, posturile care transmit Liga 1, neagă orice informație privind un acord cu RDS-RCS.

 

Postul de televiziune LOOK TV a luat act cu surprindere de campania de dezinformare lansata in presa in ultimele saptamani in ceea ce priveste preluarea in grila de programe a RCS-RDS, a posturilor LOOK TV si LOOK PLUS - care difuzeaza meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii- ca urmare, ne simtim obligati sa venim cu urmatoarele precizari: 

 

1. Dezmintim categoric existenta vreunui acord, verbal sau de alta natura, cu privire la preluarea in reteaua RCS-RDS, a posturilor LOOK TV Si LOOK PLUS care difuzeaza meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii. 

 

2. Orice stire, informatie, care apare “pe surse” cu privire la acest aspect este o minciuna si nu are alt scop, din pacate,  decat de a induce in eroare milioane de suporteri ai fotbalului romanesc, abonati RCS-RDS. Pretinsele surse mentionate nu exista. 

 

3. Este a doua oara in ultimele saptamani cand prin materiale de presa se incearca in mod intentionat dezinformarea publicului telespectator si in special a abonatilor RCS-RDS. 

 

4. In aceste articole s-au facut afirmatii mincinoase in numele LOOK TV, fapt ce aduce atingere grava reputatiei si imaginii noastre. 

 

5. Posturile LOOK TV si LOOK PLUS nu mai sunt difuzate in reteaua RCS-RDS din data de 1 iulie, 2014”, precizează reprezentanții celor două televiziuni. 

 

În acest moment, posturile LOOK TV si LOOK PLUS au incheiat contracte de distributie cu peste 20 de retele de cablu printre care se numara si UPC. 

 

Anunțul celor de la LOOK TV a venit ca răspuns la un articol prosport.ro, care vorbește despre un acord cu RDS-RCS.

Comentarii Facebook