Lipsa banilor le cauzează mari probleme celor de la ”U”. Un jucător a fugit de la echipă


Problemele financiare cu care se confruntă Universitatea Cluj sunt tot mai mari, iar tensiunile dintre conducerea echipei și jucători sunt tot mai intense.

Astfel, din cauza faptului că nu și-a mai primit salariul de 4 luni, un jucător a ”abandonat” echipa fără să anunțe pe nimeni.

Olandezul Danzell Gravenberch, în vârstă de 21 ani, și-a predat echipamentul și s-a urcat în avion pentru a pleca acasă, fără să comunice nimănui decizia sa.

Administratorul clubului, Vlad Munteanu, a declarat că nu își explică gestul jucătorului, precizând însă că vor fi luate măsuri în urma acestei întâmplări.

"Gravenberch a plecat de capul lui fără niciun preaviz sau să stea de vorbă cu cineva. De altfel, el a fost singurul, dintre cei întrebaţi în vestiar dacă problema banilor nu le permite să joace sută la sută, care a ridicat mâna. Am constatat că nu mai era la prezenţa de sâmbătă, din câte am înţeles este şi plecat din ţară. Nu a vorbit cu nimeni de la club. Nu îmi explic gestul său, ştiu că exista şi un interes din partea unor echipe. Vrem să vorbim cu el înainte, este un copil de 21 de ani. Vom lua nişte măsuri", a declarat Vlad Munteanu pentru stiridesport.ro.

Comentarii Facebook