Lemnaru a ”trădat” iubirea fanilor U Cluj și s-a dus la Steaua. Acum vrea la Națională

 

Atacantul U Cluj, Valentin Lemnaru, a plecat de la U Cluj și a ajuns în lotul Stelei, o rivală tradițională a U Cluj, după cum susțin suporterii. 

 

Îmi doresc foarte mult sa ajung la echipa nationala, asta este unul dintre principalele motive pentru care am venit al Steaua. Mi-am propus sa inscriu mult mai multe goluri decat am marcat anul trecut la U Cluj. Imi doresc sa fac lucruri bune la Steaua, sa raman cat mai mult si, poate, la un moment dat sa plec la o echipa din strainatate”, a spus Valentin Lemnaru.

 

Considerat salvatorul U Cluj în sezonul trecut, Valentin Lemnaru a ales să plece de la ”șepcile roșii”, fiind atras de câștigul mai mare de la Steaua. 

 

Faptul ca m-am transferat la Campioana Romaniei reprezinta un mare pas inainte in cariera mea si sunt onorat pentru faptul ca am ajuns la Steaua. Le multumesc tuturor celor de aici pentru increderea pe care au avut-o in mine si voi face tot posibilul sa le-o rasplatesc. Ma simt foarte bine din punct de vedere fizic si sper sa ma integrez cat mai repede in colectivul de la Steaua. Sper ca prin evolutiile mele sa ajut echipa si sa le aduc, alaturi de noii mei colegi, foarte multe bucurii tuturor suporterilor Stelei”, a declarat Lemnaru pentru site-ul oficial al clubului Stelei.

 

Suporterii U Cluj nu văd cu ochi buni plecare lui Lemnaru și cred că evoluția echipei va fi afectată. ”Va fi mult mai greu fără el. Era sufletul echipei și ne simțim trădați în sentimente. A plecat pe bani mai mulți, dar poate că asta este soarta echipelor mici”, ne-a spus unul dintre liderii galeriei U Cluj.

Comentarii Facebook