Ladislau Boloni despre eşecul CFR Cluj în Europa: ”M-am bucurat. Prostia a fost pedepsită!”

 

Ladislau Boloni, fost selecţioner al României şi acum tehnician pe banca celor de la Antwerp, a vorbit într-un discurs despre prostia de la CFR Cluj.

 

M-am bucurat fiindcă prostia a fost pedepsită! Explicaţi-mi şi mie cum, după ce iei campionatul, pierzi antrenorul, schimbi lotul şi pui un tehnician care n-a câştigat nimic în cariera lui?! Apoi îl schimbi şi pe Iordănescu, aduci un portughez şi pierzi cu Dudelange! Tu, ca şi conducător, trebuie să recunoşti că eşti prost dacă se întâmplă aşa ceva la clubul tău! Acum aud că se modifică iar banca tehnică... Să nu fiu înţeles greşit, Clujul îmi place foarte mult...”, a spus Boloni, conform Libertatea.

 

CFR a fost eliminată de Dudulenage, echipă în care joacă și 8 jucători care nu sunt sportivi profesioniști: ”Eu îi ştiu pe luxemburghezi, am şi jucat cu ei în amicale. La nivelul lor, categoria a treia sau a patra, sunt chiar bine organizaţi. Nu mai sunt poştaşii ori zidarii de cândva. A, că mai lucrează câte unul pe la primărie, în direcţia sportivă, e altceva. Cea mai uşoară meserie din lume e cea de fotbalist profesionist. Ai timp berechet. Şi eu, când jucam, aveam liber şi am făcut tâmplărie!”.

 

Despre cei de la FCSB a spus: ”Păi când conduce Stoica, unul care abia a ieşit din puşcărie, când altul nu a trecut Dunărea în viaţa lui, decât când i s-a înfipt undiţa pe malul bulgăresc, dacă eşti la nivelul ăsta, nu trebuie să ai exigenţe! Nici cu Dică, nici cu ceilalţi. El e antrenor tânăr, trebuie să fie lăsat să crească. La nivelul conducerii, fotbalul românesc e sărac, ruşinos. Oamenii bogaţi de la noi au făcut mult rău fotbalului. Noi am rămas câmp cu flori”.

Comentarii Facebook