Jandarmul clujean Adrian Petre a doborât recordul mondial la flotări - FOTO

 

Jandarmul clujean Adrian Petre a doborât recordul mondial la flotări și a facut 631 de repetări pe dosul palmelor în 15 minute.

 

A fost foarte greu. Mai greu decât mă așteptam. Mai greu ca la antrenament. Mi-am făcut un program pe care să-l urmez, dar nu am reușit să îl duc până la capăt.

 

A fost foarte greu. A fost o ambiție de a mea. Am 38 de ani și pot face lucruri frumoase. Pot orienta copiii spre sport. Vă mulțumesc tuturor. Datorită vouă am reușit această performanță. 

 

Este foarte important ca dacă ești bărbat să îți asumi să faci așa ceva în fața camerelor. Nu am reușit să fac cel mai bun antrenament al meu, dar am reușit să dobor pragul de 627 de repetări”, a spus la final Adrian Petre. 

 

Sportivul este subofiţer la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj și a doborât recordul mondial care data din 8 noiembrie 2007 şi care i-a aparţinut britanicului Paddy Doyle, cu 627 de flotări.

 

Performanța va fi trimisă la Guiness World Record pentru omologare.

 

Adrian Petre a fost medaliat și la campionatele mondiale şi europene de judo la grupa peste 30 de ani. Jandarmul clujean a mai stabilit în 9 februarie 2013, recordul naţional la flotări - 1.419 în 49 de minute.

 

Foto: Adrian Petre/Dan Ciulea/Facebook

Comentarii Facebook