Iuliu Mureşan speră ca CFR Cluj să obțină titlul, dar a spus și ce echipe sunt favorite

 

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, crede că echipa sa poate să câştige campionatul Ligii 1, dar recunoaște că FC Viitorul este echipa favorită.

 

Cu toate acestea, duminică seara, pe stadionul din Gruia, CFR Cluj a câştigat meciul cu Viitorul, și s-a calificat în play-off-ul competiţiei.

 

CFR Cluj a învins Viitorul. Hagi a criticat sistemul play-off: ”Am muncit de pomană”

 

Realizarea a venit după ce CFR Cluj a fost depunctată la începutul sesonului. ”Speram şi credeam, dar nu eram siguri. Am fost depunctaţi, după aceea am avut o perioadă proastă înainte de vacanţa de iarnă, când am făcut patru puncte din 15 posibile. Dar ne-am pregătit foarte bine în iarnă, am avut încredere în noi şi am reuşit să facem 13 puncte în cinci partide.

 

Şansele cele mai mari le are Viitorul, care e pe locul întâi şi va avea cu patru puncte în plus faţă de noi. Este Steaua, care, indiferent că traversează probleme, poate să îşi revină oricând că are lot bun. Şi Astra. Dar, sigur, şi Craiova, şi noi, şi Dinamo contăm. Acum nu există o favorită detaşată. Şanse avem toţi. Obiectivul este să abordăm fiecare meci la victorie, să facem puncte şi poate să iasă chiar şi titlul”, a declarat Iuliu Mureşan la ProSport LIVE.

 

Președintele CFR Cluj a mai spus că echipa sa va ieși din insolvență și chiar ar putea evolua în cupele europene. 

 

Foto: Prosport.ro

Comentarii Facebook