Iuliu Mureșan: Obiectivul este să ajungem în grupele Europa League



Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, este foarte încrezător pentru noul sezon, după ce formația clujeană a reușit să învingă ASA Târgu Mureș, într-un meci de pregătire, cu scorul de 4-0.

"Suntem pe o linie bună, vom încerca să ajungem în grupele Europa League, acesta este obiectivul. În campionat vrem să terminăm pe podium sau cât mai aproape", a declarat Iuliu Mureșan, președintele feroviarilor potrivit Digi Sport.

Echipa a trecut prin schimbări majore, după ce mulți dintre jucători au plecat, însă conducerea mai are în vizor un jucător.

"Avem o echipă nouă, dar după cum s-a mișcat astăzi, sunt încrezător. Am încredere și în antrenor, care este unul foarte bun.

Cred că mai vine doar un jucător. Suntem în discuții cu un număr 8 foarte bun. Dacă reușim să-l luăm, ne-am asigurat la mijloc. E un mijlocaș brazilian. Cristian se numește și a jucat la AEL Limassol. În atac îi avem e Ogbu, Tade, Guima, dar la mijloc mai avem nevoie. Publicul l-a remarcat pe Jakolis, dar și pe Păun sau Deac", a dezvăluit președintele clujenilor.

Comentarii Facebook