Iuliu Mureșan, după câștigarea Cupei: E un omagiu pentru Patrick Ekeng. Vom trimite o replică a trofeului în Camerun


CFR Cluj a reușit să câștige, marți seară, Cupa României, după un mecoi dur împotriva echipei Dinamo.

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat că meciul a fost unul foarte special, ținând cont și de nefericita trecere în neființă a jucătorului dinamovist Patrick Ekeng.

Totodată, Mureșan a precizat că este și invidios pe galeria Dinamo.

"Din multe puncte de vedere, a fost un meci special. Mai ales ţinând cont de moartea lui Ekeng. Sunt invidios pe Dinamo că au o asemenea galerie, dar îi felicit pentru asta. Mi-a adus aminte de meciurile mari din Liga Campionilor. Ca joc, nu cred că Dinamo a fost peste noi. În repliza a doua, am dat gol repede şi asta ne-a ajutat. La penalty-uri, eram siguri că vom câştiga, pentru că băieţii exersează mult astfel de faze. Este un pansament moral pe acest final de sezon. Sigur, vor veni şi nişte bani, trebuie să ţinem cont că ne autofinanţăm în acest moment", a declarat Iuliu Mureşan, potrivit Mediafax.

Acesta a precizat că trofeul reprezintă și un omagiu pentru fotbalistul camerunez Ekeng, subliniind că echipa va trimite o replică a trofeului în Camerun.

"Ne vom ţine de promisiune, vom trimite o replică a trofeului în Camerun. Patrick Ekeng merită să aibă această Cupă pe mormântul lui. Vom rezolva detaliile tehnice cu Federaţia Romana de Fotbal, am inteles că nu este transmisibil trofeul, dar vom trimite o copie sau o replică în miniatură", a mai spus președintele CFR.

Comentarii Facebook