Irina Begu nu a fost jignită de Caroline Garcia. Informația este confirmată din multiple surse

 

Adrian Cruciat, antrenorul Irinei Begu, a spus că sportiva sa nu a fost jignită de Caroline Garcia.

 

Presa străină și în unele postări de pe reţelele de socializare a scris că sportiva din Franţa ar fi numit-o "ţigancă" pe jucătoarea noastră.

 

99% nu este reală această informaţie. Garcia a mai avut meciuri pe muchie de cuţit cu Irina şi nu s-a pus niciodată problema de aşa ceva. În timpul comentariului, nu am auzit nimic. Am vorbit cu Irina. Caroline nu a încercat să o contacteze, iar ea este concentrată pe turneul de la Charleston”, a spus antrenorul româncei.

 

Pierd cu brio în fața acestei țigănci nenorocite, o să vezi" ("Je vais reussir a perdre contre cette connasse de gitane tu vas voir" / "I successfully lose against this gypsy bitch, you'll see"), ar fi spus Caroline Garcia, dar se pare că totul a pornit de la o postare pe cel mai mare forum de tenis din lume.

 

WTA anunță că acuzațiile nu se confirmă.

 

Cel mai inalt nivel de conduita pe teren este suprem pentru WTA si nimic altceva nu este acceptabil! Dupa ce am investigat amanuntit acest caz, nu am descoperit nicio proba care sa sustina acuzatiile aduse. Cazul este inchis pentru WTA”, a spus presedintele Asociatiei de Tenis Feminin, Steve Simon. 

Comentarii Facebook