Miercuri 17 Aprilie

Iordănescu nu-și dă demisia. A spus după elimineare că: A fost o performanță că am ajuns aici

 

România a fost eliminată rușinos de la Euro 2016, înfrântă în ultimul meci de Albania.

 

”Ne doare înfrângerea, ne-am dorit să câștigăm, am făcut tot ce am putut, dar nu uitați că Albania nu mai este echipa de pe vremea mea, a lui Dobrin sau a lui Dumitrache.

 

Am început bine, am făcut apoi o gafă la Mățel în partea stângă și am primit apoi un gol la care nu ne așteptam în minutul 44. În repriza a doua am încercat să revenim, am avut ocazii la acea bară a lui Florin Andone, am insistat, dar mi-e greu să le reproșez ceva jucătorilor. Este clar că au vrut, dar nu au putut mai mult îbn această seară”, a spus Iordănescu.

 

”Nu puneți o ștampilă pe jucătorii noștri. Trebuie să-i luați așa cum sunt. Nu uitați că opt dintre ei sunt fără contracte sau n-au niciun viitor sigur. Iar în fotbal contează prezentul. Din lotul Albaniei, din 23 de jucători, 21 evoluează în străinătate și o fac bine”, a mai spus ”Generalul”.

 

Întrebat dacă meciul cu Albania a fost ultimul de la Națională, Iordănescu a replicat: ”Întrebați-l pe Răzvan Burleanu. Ce aș vrea eu să fac? Să plec în concediu! Nu este o eliminare rușinoasă. Plecăm de la acest Euro cu un punct, am marcat două goluri, sunt echipe care au pierdut la două sau chiar la trei goluri diferență.

 

Dacă analizăm bine, a fost o performanță că am ajuns aici”, a încheiat Iordănescu.

Comentarii Facebook