Ionel Ganea repus în drepturile de antrenor la ”U” Cluj: A primit mai mult decât a cerut


Tehnicianul Ionel Ganea a dat în judecată clubul universitatea Cluj după ce acesta a fost dat afară de la echipă. Antrenorul a contestat decizia inițială a Tribunalului, care oferise câștig de cauză clubului de fotbal, iar vineri, 14 martie, instanta s-a pronunțat.

Magistrații Curții de Apel i-au dat dreptate fostului internațional, în sensul admiterii contestației. În aceste condiții, U se află în situația incredibilă de a avea, cel puțin pe hârtie, doi tehnicieni, Mihai Teja și Ionel Ganea. Cel mai probabil, clubul va fi obligat să-i achite fostului antrenor suma restantă din contract, potrivit stiridesport.ro.

Admite recursul declarat de G.I.V. împotriva sentinţei civile nr. 2679 din 16.10.2013, pronunţată în dosarul nr. 106/1285/2013/a24 al Tribunalului Specializat Cluj pe care o modifică în sensul admiterii contestaţiei cu consecinţa anulării măsurii administratorului judiciar de denunţare unilaterală a convenţiei civile de prestări servicii sportive nr. 67/2.07.2013 înregistrată la FRF sub nr. 1778/12.07.2013. Decizia este irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică din 14.03.2014.", se arată în comunicatul Curții de Apel Cluj.

Reprezentanții echipei ”U” Cluj susțin însă că Ganea a primit din partea Instanței mai mult decât a cerut.

Curtea de Apel Cluj a admis vineri „recursul declarat de Ganea Ioan Viorel împotriva sentinţei civile nr. 2679 din 16.10.2013, pronunţată în dosarul nr. 106/1285/2013/a24 al Tribunalului Specializat Cluj pe care o modifică în sensul admiterii contestaţiei cu consecinţa anulării măsurii administratorului judiciar de denunţare unilaterală a convenţiei civile de prestări servicii sportive nr. 67/2.07.2013 înregistrată la FRF sub nr. 1778/12.07.2013".

Fostul antrenor al FC Universitatea Cluj, Ioan Viorel Ganea, a solicitat în recursul înaintat Curţii de Apel Cluj anularea în parte a actului de denunţare, respectiv invocarea în decizia administratorului judiciar al unui temei contractual. Clubul Universitatea Cluj doreşte să precizeze că fostul tehnician al echipei noastre nu a solicitat repunerea sa în drepturi, ci doar eliminarea unei sintagme folosite în actul de denunţare al contractului”, se arată într-un comunicat emis de Universitatea Cluj.

Contestarul nu putea să primească mai mult decât solicitase, asta e foarte clar din punctul nostru de vedere. Domnul Ganea şi-a însuşit măsura de denunţare, dar a cerut o revizuire, aşa cum şi-a exprimat-o şi în scris. Aşteptăm motivarea deciziei Curţii de aperl. Clubul îşi rezervă dreptul de a solicita revizuirea acestei decizii şi de a sesiza Consiliul Suprem al Magistraturii”, a precizat Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al FC Universitatea Cluj.

Clubul precizează însă că este un singur antrenor principal, Mihai Teja.

Comentarii Facebook