Ionel Ganea acuzat că a bătut un jucător de la U Cluj: Echipa se face pe pile. Mi se cereau bani ca să joc

 

Cristian Mureşan este jucătorul U Cluj care îl acuză pe Ionel Ganea că l-a agresat. Fotbalistul mai spune că echipa se face pe ”pile” și că îi e frică de antrenorul Universității.

 

Jucătorul a povesti cum a fost agresat de Ionel Ganea și lovit cu pumnii în față. ”Eram la Mogoşoaia, a doua zi după ce am învins Rapidul, şi făceam un scurt antrenament. Era un 4 contra 2, iar eu eram în mijloc, alături de Szekely. Am primit mingea printre picioare şi a trebuit să mai stăm o tură. Imediat, Szekely mi-a dat un pumn în ochi şi am decis să părăsesc şedinţa de pregătire, fără să comentez în vreun fel.

 

Apoi, Ganea era pe margine şi, când m-a văzut că plec, s-a luat de mine: „Ce, mă? S-a umflat orezul în tine?“. Eu am continuat să merg către vestiare şi în mare viteză a venit către mine. M-a strâns de gât, apoi a început să îmi dea pumni în faţă. Toţi colegii erau speriaţi şi îi auzeam când vorbeau pe la vestiare: ”Bă, lui Ganea i s-a pus ceaţa pe ochi! Ăsta are probleme!”. Oricum, el de mult căuta motiv să mă bată”, a spus Cristian Mureșan, citat de prosport.ro.

 

Acesta a mai spus că echipa la U Cluj se face pe ”pile”, așa că mai bine se lasă de fotbal, deși mai are 2 ani de contract cu U Cluj. ”Am decis să mă las de fotbal, deşi mai am doi ani de contract cu U Cluj. L-aş fi dat în judecată, însă nu e bine să îţi faci duşmani în fotbal, pentru că, dacă nu eşti în sistem, ştii cum e... Ne mirăm că nu mai avem fotbalişti de calitate, păi mi se cereau bani şi mie şi altora!

 

Păi, Ganea vorbea cu mine şi îmi zicea: ”Nu pot să te bag pentru că e ordin de sus!”. La U Cluj dacă eşti sărac şi le dai comisione, atunci te bagă. Dacă eşti mai înstărit şi ai coloană vertebrală, atunci păţeşti ca mine. Şi tatăl meu a ajutat acest club, dacă nu era el, intra în faliment de mult. A ajutat clubul cu sute de mii de euro. După acest conflict, din cauza supărărilor, tatăl meu s-a îmbolnăvit de diabet”, a mai spus fotbalistul.

Comentarii Facebook