Incident grav la naționala României U19. Un jucător e acuzat de furt și a fost exclus din lot



Un scandal de mari proporții a izbucnit în cadrul lotului naționalei de fotbal a României U19, unul dintre jucători fiind acuzat de furt.

Ștefan Târnovanu (18 ani), de la Poli Iași, i-ar fi fotografiat cardul lui Andrei Cristea (Gaz Metan Mediaș), portar și el, și colegul său de cameră în cantonament, apoi ar fi făcut cumpărături online.

Staff-ul naționalei U19 l-a exclus din lot pe Târnovanu. Fotbalistul s-a întors la Poli Iași, dar nu a fost primit la antrenamente nici de Stoican, care așteaptă clarificarea situației.

La revenire, fotbalistul ieșenilor nu a suflat o vorbă despre cele întâmplate.

Copilul ne-a spus că îl doare spatele și din acest motiv s-a întors la Iași. Nu știm încă dacă e un zvon sau realitate, noi n-am primit nimic oficial din partea FRF. Dacă se adeverește, atunci probabil că va fi FINALUL CARIEREI pentru el. Vom lua măsurile care se impun pentru o faptă atât de gravă. E un jucător de perspectivă, unul dintre cei mai buni portari din România, iar Stoican chiar i-a promis că îl va debuta în acest sezon„, a declarat pentru realitateasportiva.net președintele clubului Poli Iași, Adrian Ambrozie.

În acest moment, Târnovanu se antrenează cu juniorii.

Comentarii Facebook