Ilie Năstase vorbește depre problemele Simonei Halep. Nu suferă doar de hernie de disc

 

Simona Halep a anunţat, marţi, pe reţelele de socializare, că suferă de hernie de disc, însă fostul tenismen Ilie Npstase sugerează că nu ar fi singura afecțiune de care numărul 1 mondial suferă.

Halep a abandonat, duminică, meciul n prima rundă a turneului WTA de la Beijing, după ce Ons Jabeur (Tunisia) câştigase primul set cu 6-1, apoi s-a întors în România pentru a face un set de analize. Sportiva a dezvăluit apoi că suferă de hernie de disc.

Totuși, Ilie Năstase a dezvăluit că Simona Halep are, de fapt, şi alte probleme de sănătate.

"Dacă nu te refaci complet, rişti să stai pe bară mai mult. Ea nu are probleme numai la spate, înţeleg că are şi la glezne. Ea ştie cât îi este de greu şi ce simte.

Simona Halep ar fi trebuit să se pregătească numai pentru US Open, să nu tragă atât. Cred că pentru ea nu e o soluţie să facă injecţii. A fost numărul 1, a câştigat un Grand Slam. Nu cred că e o grabă să revină!", a spus Ilie Năstase pentru prosport.ro.

Simona Halep a ajuns la patru înfrângeri consecutive, după ce a mai pierdut finala de la Cincinnati, în primul tur la US Open şi în turul al doilea la Wuhan.

Comentarii Facebook