Ilie Năstase atacă UDMR după plângerea la FIFA

 

Ilie Nastase a protestat față de plângerea făcută de filiala UDMR Covasna, care a reclamat Romania la FIFA dupa meciul cu Ungaria.

 

UDMR Covasna a sesizat FIFA atitudinea antimaghiară de pe Arena Nationala, notând că românii au scandat: ”Afara, afara, cu ungurii din tara!”.

 

Am ajuns sa fim reclamati dupa ce suporterii lor, veniti de la Budapesta, au devastat centrul Bucurestiului, dupa ce romanii au fost facut tigani, iar tricourile purtate de acesti indivizi prezentau harta Ungariei mari sau harta Romaniei fara Transilvania. Pe astea nu le vad domnii de la UDMR? Sau ca la intonarea imnului de stat al Romaniei au stat cu fundul la romani! Nu le e rusine? De ce sa suportam aceste provocari la noi in tara? Cat despre demersul facut de aceasta filiala a UDMR, eu cred ca acest partid ar trebui sa fie desfiintat ca nume. Le dau eu o idee! Sa-si schimbe denumirea in partidul paraciosilor! Nu suporta faptul ca am fost mai buni ca ei pe terenul de fotbal. Ii vom invinge la fotbal ori de cate ori ii vom intalni”, a afirmat Ilie Nastase, potrivit presei centrale.

Comentarii Facebook