Horea Uioreanu: Mediul de afaceri clujean susține meciul de Cupa Davis dintre România şi Olanda

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat că a primit asigurări din partea reprezentanților mediului de afaceri clujean că vor susține organizarea la Cluj a meciului de Cupa Davis, dintre România şi Olanda.

 

Meciul ar urma să aibă loc între 5 şi 7 aprilie.

 

Decizia Federaţiei Române de Tenis are la bază disponibilitatea manifestată de reprezentanţii mediului de afaceri clujean de a sprijini financiar acest eveniment sportiv extrem de important pentru judeţul Cluj. Chiar dacă la baza acestei decizii au stat inclusiv excelenta organizare şi condiţiile pe care Clujul le-a oferit cu ocazia precedentelor două întâlniri, cele cu Finlanda şi, respectiv Danemarca, hotărâtoare a fost, de data aceasta, reacţia extrem de promptă şi susţinerea pe care mediul de afaceri clujean s-a declarat interesat să o acorde în acest sens. Le mulţumesc tuturor reprezentanţilor acestor companii de renume ale judeţului pentru că au contribuit la o reuşită pe care puţini o credeau posibilă, aceea a aducerii la Cluj, pentru a treia oară consecutiv, a unei competiţii sportive de o asemenea anvergură internaţională. Cu certitudine, vizibilitatea internaţională pe care ne-o va aduce acest nou eveniment sportiv de prim rang, va genera efecte pozitive la nivelul întregii societăţi clujene”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. 

 

La hotelul Univers T a avut loc, sâmbătă, 9 februarie, o întâlnire organizată de preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din judeţul Cluj şi cei ai Federaţiei Române de Tenis. Oamenii de afaceri prezenți au promis, atunci, că vor susține acest meci. 

 

Meciul România - Olanda, din CUPA DAVIS, se joacă la Cluj, pe zgură

Comentarii Facebook