Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor! Ce i-a transmis șeful WTA


Simona Halep a reușit să se califice la Turneul Campionaelor, de la Singapore, iar CEO-ul Asociației jucătoarelor Profesioniste de Tenis, Steve Simon, a ținut să o felicite.

"Felicitări Simonei Halep pentru calificarea la BNP Paribas WTA Finals de la Singapore pentru al treilea an consecuitv. Ea este o jucătoare extraordinară, care a avut un an plin de succese, cu trei turnee câştigate, iar fanii din Singapore şi din întreaga lume se vor bucura să urmărească spiritul ei competitiv împotriva altor sportive din topul WTA", a declarat Simon, conform news.ro.

La rândul ei, Halep şi-a exprimat speranţa că va reuşi la ediţia din acest an a Turneului Campioanelor o evoluţie mai bună ca în sezonul precedent.

"Sunt fericită că am reuşit să mă calific la Turneul Campioanelor. Este extraordinar să pot evolua trei ani la rând la Singapore. Sper ca anul acesta să joc mai bine decât anul trecut", a afirmat Halep.

 

Simona Halep a ajuns. în 2014, până în finala Turneului Campioanelor, unde a fost învinsă de Serena Williams. Totuși, românca reușise să o bată pe Williams în fața grupelor aceluiași turneu, aceasta fiind prima și singura victorie a Simonei în fața americancei.

Comentarii Facebook