Halep s-a calificat în sferturile de la Roma: Mă așteaptă o partidă grea


Simona Halep a reușit să se califice în sferturile turneului de tenis de la Roma, după ce a învins-o pe Anastasia Pavliucenkova.

Numărul 4 mondial a declarat, ieri, că este încrezătoare și că se simte putenică.

Mă simt minunat. Simt jocul, mă simt puternică pe teren, picioarele sunt puternice, sunt bine mental, deci a fost bine azi. Cred că totul ţine de încredere, simt fiecare lovitură, fiecare minge. Nu contează unde sunt pe teren. Doar mă simt bine şi am încredere că pot returna foarte bine. Mă bucur că în setul trei am putut reveni fix la ce am făcut în primul şi a mers foarte bine”, a spus Halep după meciul din optimi, pentru wtatennis.com.

În sferturile competiției, românc ao va întâlni pe Anett Kontaveit, aceasta precizând că o așteaptă o partidă grea.

Am jucat la Miami împotriva ei. Nu a fost uşor, a fost un meci dificil. Dar am fost puternică atunci. Nu ştiu cum joacă pe zgură. Poate o voi urmări puţin. Suntem în sferturi şi toată lumea trebuie să joace un tenis bun. Mă aştept la o partidă grea mâine, dar cred că am şansa mea, deşi nu ştiu cum joacă pe zgură”, a mai spus Simona.

Pentru calificarea în sferturile competiției de la Roma, Simona Halep și-a asigurat 190 puncte WTA şi un cec în valoare de 53.055 de euro.



Comentarii Facebook