Halep joacă din nou cu Sharapova. Ce spun cele două sportive despre meci



Simona Halep are șansa de a-și lua revanța în fața Mariei Sharapova, după ce aceasta a eliminat-o în primul tur de la US Open. Cele două sportive se întâlnesc iarăși pe teren, miercuri, în turul trei de la China Open, din Beijing.

Cu toate că rusoaica o domină pe Halep în întâlnirile directe cu 7-0, Halep spune că va aborda partida ca oricare alta din turneu.

Nu am o reacție specială. Este doar o altă mare provocare, nimic special. Am jucat împotriva ei de multe ori, am fost aproape de victorie de multe ori, iar acum e o nouă zi și vom vedea ce va fi. Poate reușesc să câștig. Chiar îmi doresc asta așa că o să dau tot ce pot”, a spus românca, pentru wtatennis.com.

Acum e diferit (n.red. față de US Open) pentru că nu e prima rundă. Întotdeauna e dificil să joci primul meci al turneului, dar acum suntem în runda a treia și poate va fi ceva diferit. Din partea mea însă, nu se simte nimic diferit. Sunt pregătită de joc și să dau tot ce am pentru a câștiga”, a completat Simona.

De asemenea, Sharapova consideră că meciurile dintre ea și româncă sunt mereu competitive și emoționale.

Ne cunoaștem foarte bine jocul celeilalte. Meciurile noastre au ridicat mereu provocări, au fost grele, competitive, emoționale”, a declarat și Maria Sharapova.

Îmi place să joc împotriva cuiva care este numărul 2 mondial. Ea (n.red. Halep) este o jucătoare grozavă, a avut un an grozat, iar oricând poți înfrunta un adversar care a făcut ceva așa de bine e grozav să poți vedea care își este nivelul”, a mai spus rusoaica.

Comentarii Facebook