Halep explică evoluția mai slabă din acest an pe zgură. Ce a făcut după ce a fost eliminată de la Roland Garros VIDEO


Simona Halep urmează să înceapă turneul de la Birmingham, jucat pe iarbă, unde va debuta direct în turul doi, în fața britanicei Naomi Broadym, iar aceasta a oferit un interviu pentru site-ul oficial WTA, înaintea începerii competiției.

Numărul trei mondial a vorbit depre primul său meci pe iarbă din acest an.

E dificil pe iarbă, pentru că este foarte diferit (față de zgură, n. red.). E foarte rapid, iar mingea nu sare prea mult. Mă simt ca anul trecut, când am făcut un turneu bun la Wimbledon și simt că sunt pregătită să joc tenis de calitate pe iarbă”, a spus Simona Halep pentru site-ul WTA.

Românca a explicat și care a fost motivul jocului său destul de slab pe zgură din acest sezon.

Am jucat mai agresiv pe zgură deoarece am avut rezultate bune pe hard și am vrut să joc la fel. Nu mi-a reușit prea bine și acum am revenit la stilul meu obișnuit. Cred că iarba este o suprafață bună pentru mine și sper să am rezultate bune, pentru că mă simt confortabil”, a explicat Halep.


Aceasta a vorbit și despre eliminarea sa rapidă de la Roland Garros din acest an, spunând că a fost dezamăgită, dar privește înainte pentru că urmează multe alte turnee. De asemenea, aceasta recunoaște că a putut să se bucure și de câteva zile de pauză.

Nu am pus mâna pe rachetă cinci sau șase zile, m-am plimbat prin Constanța cu prietenii și familia”, a mărturisit sportiva.

Comentarii Facebook