Halep a vorbit despre turneul de la Miami. Ce spune despre revanșa în fața Serenei Williams



Simona Halep urmează să debuteze la turneul de tenis din Miami, iar sportiva este încrezătoare în forțele sale și este de părere că poate măcar egala performața de anul trecut, când a ajuns în semifinale.

"Chiar mă bucur că am revenit la Miami. Am jucat destul de bine aici anul trecut şi chiar mă bucur că sunt sănătoasă şi pot juca iar. În 2015, în această perioadă a anului jucam bine. Avem foarte multă încredere. Acum sunt bine, poate nu ca anul trecut, dar revin după o perioadă mai dificilă. Am avut nişte luni mai grele. Am fost destul de bolnavă, dar acum mă bucur că sunt sănătoasă şi mă pot antrena la cel mai înalt nivel.” a declarat Simona Halep pentru wtatennis.com, citat de Mediafax.

Numărul 5 monial speră să își poată lua revanșa în fața Serenei Williams, care a înfins-o în sferturile de finală de la Indian Wells, cu scorul 4-6, 3-6.

Vom vedea ce va fi, eu am încredere. A fost foarte important că am câştigat câteva meciuri, pentru că nu reuşeam să închid partidele.Am făcut un turneu bun la Indian Wells, dar Serena a fost prea bună, de aceea a câştigat. Eu am prins mai multă încredere”, a mai spus românca.

Comentarii Facebook