Halep a explicat la Cluj de ce nu s-a operat: Sala Polivalentă e incredibilă

 

Simona Halep a explicat la Cluj-Napoca de ce nu s-a mai operat așa cum a anunțat în luna ianuarie. 

 

Vedeta echipei naționale de tenis a României a spus că operația a fost amânată, nefiind una urgentă. ”Întotdeauna mi-a plăcut să joc pentru ţară, să joc ca membru al echipei, nu este uşor, este diferit faţă de turneele noastre individuale. Nu m-am simţit bine în ultima perioadă, am avut probleme de sănătate, medicul m-a sfătuit să mă operez, dar nu era foarte urgent, şi am decis să o amân şi să joc la Cluj. Mă bucur să fiu aici alături de fete, să fac parte din nou din această echipă, sper să dau tot ce pot, să fiu bine pregătită şi să câştig. Nu ştiu când voi face operaţia, este necesară, m-ar ajuta foarte mult, dar momentan mă simt bine. Am făcut analizele şi mi-au ieşit bune. Voi juca la Dubai şi Doha şi cred că şi mai departe, dar deocamdată doar aceste turnee le am în cap”, a spus Simona Halep.

 

Sportiva a menționat că le-a învins pe două dintre jucătoarele din lotul Cehiei, dar că fiecare meci e diferit.  

 

Este o sală deosebită, foarte mare. Este incredibilă şi sper să ne bucurăm împreună de nişte meciuri câştigate. Mi-a plăcut şi oraşul. Eu îmi doresc mult să câştig, dar nu va fi uşor. O să am publicul alături, o să am foarte mulţi români care să ne susţină, sper că am puterea necesară să câştig meciurile şi să ajut echipa. Dar nu va fi uşor, sunt adversare puternice, sunt în top, şi au multă experienţă în Fed Cup pentru că au câştigat de multe ori trofeul. Vom vedea dacă voi în stare să câştig”, a mai adăugat ea.

 

Simona a mai spus că la Fed Cup nu există presiunea meciurilor din turneele individuale, astfel că și sportivele mai slab cotate joacă foarte bine.

Comentarii Facebook