Halep a ajuns din nou pe locul 2 în lume. Va juca din nou cu Serena Williams


Simona Halep s-a calificat în finala turneului de tenis de la Cincinnati, după ce a învins-o, sâmbătă noaptea, pe sârboaca Jelena Jenkovic.

Românca și-a învins adversara rapid, în două seturi, cu scorul 6-1, 6-2, asigurându-și astfel locul al doile în clasamentul WTA și depășind-o pe Maria Sharapova.

Am jucat bine aseară și m-am simțit foarte bine pe teren. Sunt fericită că pot juca din nou în finală, pentru a doua săptămână consecutev. Publicul a fost incredibil. Atâția oameni au stat până la ora asta așa târzie”, a spus Simona Halep în urma partidei.

În finală, Simona o va întâlni pe Serena Williams, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA, care s-a calificat în finală duopă ce a învins-o pe Elina Svitolina.

Joacă bine. A fost ăn finală săptămâna trecută și are un parcurs puternic și consecvent”, a spus Serena Williams despre jucătoarea româncă.

Când m-a învins la Singapore a jucat cu o sete de răzbunare imensă. Sper să fiu pregătită mâine dacă va decide să facă la fel”, a continuat numărul 1 mondial.

Finala dintre Serena Williams și Simona Halep va avea loc, duminică seara, de la ora 22.00.

Comentarii Facebook