Sport

Goran Ivanisevic crede că Simona Halep va câștiga și alte turnee de grand slam

   

Marele campion din tenis, Goran Ivanisevic, crede că victoria Simonei de la Roland Garros o va ajuta foarte mult.

 

Cred că dacă cineva merita să câștige în tenis era Simona Halep. Era foarte important pentru că a avut atâtea șanse, a jucat trei finale până când a câștigat, și nu este ușor. Cred că este grozav și o va ajuta. Din nefericire când am câștigat eu eram deja prea bătrân și aveam probleme de sănătate, dar pe ea o va ajuta pentru că e tânără, e numărul unu în lume și va câștiga mult mai multe turnee. Cred că în viitor o va ajuta să câștige și alte turnee”, a spus Goran Ivanisevic.

 

Michael Carl ”Mike” Bryan, câștigătorul a 16 turnee de grand slam alături de fratele său, la dublu, a spus că Simona va prinde aripi după această victorie. ”Cred că va propulsa pentru că acum stie care este formula câștigătoare pentru a câștiga un un grand slam. Cred că va continua și va domina jocul. E tânără și are mult potențial. Nu are slăbiciuni și asta ar putea să o ajute”, a spus și Michael Carl ”Mike” Bryan.

 

Andrei Pavel, membru al echipei Simonei Halep, a spus că a românca și-a dorit mai mult victoria. ”M-am bucurat foarte mult pentru ea. Eu nu am câștigat niciun turneu de grand slam. Dar eu ca și antrenor, sunt și în echipa Simonei, m-am bucurat enorm pentru ea. În Australia a fost la un pas, anul trecut la fel. În primul set, Sloan a câștigat extraordinar, dar s-a văzut cât de mult Simona și-a dorit și cât de concentrată a fost. Ne-am bucurat împreună acum o seară. A fost o petrecere superbă, cu echipa ei, și ne-am bucurat de acest rezultat”, a spus Andrei Pavel. 

tenis de masa.jpg
15-6-2018, 15:58
504 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Sport

2755 vizualizări
19-7-2018, 16:19
CFR Cluj l-a transferat pe Săpunaru» Vezi tot
2323 vizualizări
19-7-2018, 21:36
România a câștigat la Cluj finala Campionatelor Europene de Tenis de masă - VIDEO» Vezi tot
639 vizualizări
18-7-2018, 13:41
Chinteniul construiește în 5 luni o sală de sport modernă. Urmează Aquapark -ul» Vezi tot
381 vizualizări
18-7-2018, 15:23
Mesaj DUR al antrenorului croat pentru politicieni: Nu aveți ce căuta în vestiar. Nu purtaţi tricouri cu însemnele naţionalei» Vezi tot
347 vizualizări
19-7-2018, 14:41
CSM Cluj a câștigat bronzul la Cupa României la polo cu generația 2005-2006» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?