Gimmy le-a pregatit o surpriza angajatilor Bancii Transilvania din Cluj-Napoca


Lantul de cluburi Gimmy le ofera tuturor angajatilor Bancii Transilvania care activeaza in Cluj-Napoca o reducere exceptionala, valabila pe toata durata in care activeaza in aceste functii. 
 

Astfel, incepand cu 15 iunie, fiecare angajat al BT care va prezenta legitimatia de serviciu la receptiile cluburilor Gimmy va primi o reducere substantiala la urmatoarele abonamente, dupa cum urmeaza:
 
- Aerobic, Fitness si Kombat, de la 120 de lei la 80 de lei

- Superstar – de la 180 la 130 de lei

- Aero Dimi si Dimi Fit – de la 80 de lei la 50 de lei


5 motive pentru care trebuie sa vii la Gimmy daca esti angajat al BT

1. Munca de birou este o forma de sedentarism cu implicatii majore asupra sanatatii. Sanatatea ta e importanta, iar sportul si dansul sunt cele mai bune solutii pentru a nu fi niciodata bolnav!

2. Stresul de la slujba isi poate pune amprenta asupra organismului in cele mai variate feluri. Gimmy are antrenori anti-stress, o atmosfera placuta si sigura, te vei simti mult mai proaspat dupa miscare!

3. Indiferent de sucursala sau agentia unde lucrezi, ai cate un Gimmy in apropiere! Gimmy Polus e potrivit pentru toti cei cei lucreaza in Zorilor, Manastur, Grigorescu. La Gimmy Polus, accesul se face pe poarta 4 (zona Pizza Hut). Clubul se gaseste la etajul 1, urcand scarile rulante. Gimmy Gheorgheni este perfect pentru toti cei ce lucreaza la agentiile sau sucursalele din Centru, Marasti, Gheorgheni. Gimmy Gheorgheni este situat in spatele Interservisan, langa liceul Energetic.

4. Ai ocazia sa iti tonifiezi muschii si sa dai jos grasimea! E vara, e timpul perfect ca sa iti pui la treaba corpul!

5. Pe langa cursurile de Aerobic variate (Pilates, Zumba, Tae Bo, Step) si aparatele de fitness marca Technogym, beneficiezi de 25 minute pentru bronzat, in fiecare luna, la solare Gimmy dotate cu tuburi UV noi. Ai apa plata la discretie, in timpul antrenamentelor, furnizata de partenerul nostru La Fantana, iar dupa fiecare antrenament, oferim o bautura gratuita la alegere: cafea/ceai/cappucino/ciocolata calda/latte machiato.

Comentarii Facebook