Gigi Becali: Voi înregistra la OSIM scandarea ”Am avut şi vom avea mereu, boală pe țigani!”

 

Patronul echipei Steaua a anunțat că intenționează să înregistreze la OSIm scandarea ”Am avut şi vom avea mereu, boală pe țigani!”.

 

Bă, dar vrei să-ţi zic ceva? Melodia aia a naibii, dacă nu-ţi vine să o cânţi... Aia cu ”am avut şi vom avea mereu”. Îţi vine să o cânţi, e aşa frumoasă. Eu o cânt. E melodia frumoasă, o cânt singur, îmi pun lacăt la buze să nu o mai cânt, pentru că mă obişnuiec aşa. Melodic îmi place. M-am gândit să mă duc la OSIM şi să înregistrăm melodia. Dar nu ne dă voie textul, dar punem altceva în loc, ceva sinonim, ceva care să semene cu ”ţi”. Cum să fie discriminare, când noi glumim?”, a spus Becali, la o conferință de presă în care răspundea tocmai acuzațiilor de rasism de la meciul Steaua - Rapid.

 

El s-a întrebat dacă nu cumva și patronul FC Rapid, George Copos, de etnie romă. ”Auzi, dar tu crezi că George Copos nu e ţigan? Pentru că eu îi spun bulibaşă”, l-a întrebat Becali pe Mădălin Voicu, prezenta la aceeași conferință de presă. Acesta a spus, glumind, că George Copos și-a făcut operație și i-a ”trecut”.

 

Becali: Am în galerie la Steaua mai mulţi ţigani. Homosexuali şi pocăiţi nu o să am niciodată în echipă

Comentarii Facebook