Sport

Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut cu 3-0 la Sibiu. Le-a cerut jucătorilor să se dea la o parte

   

Gigi Becali a primit calm vestea că echipa sa a pierdut la Sibiu cu 0-3 contra echipei Hermannstadt în sferturile de finală ale Cupei României.

 

Latifundiarul a spus că le-a cerut fotbaliştilor săi să nu se accidenteze pe terenul greu din oraşul lui Klaus Iohannis: ”Ne-am prezentat cum le-am spus, cum le-a zis antrenorul, cum le-a zis şi MM Stoica. Le-am zis să intre pe teren să nu se accidenteze, pentru că nu se poate juca fotbal pe terenurile astea. Eu aşa le-am spus! Şi aseară, şi azi...tot aia a fost. Dăm vina pe ei, dacă eu le-am transmis ceva? Mândria lor e mândria lor (n. red - a celor de la Sibiu), mândria noastră e mândria noastră. Noi nu stăm 24 de ore, nu vedem mâine dacă e mocirlă. Ce facem aici, e batjocură? Am jucat şi cu asta basta, să nu zică după aia că am desconsiderat competiţia. Ordinul meu a fost aşa, dacă-i văd că bagă alunecări, iau mingea în mână şi le-o dau adversarilor. Nu se poate juca altfel!

 

Luptăm şi câştigăm dacă se poate. Dar dacă ni se spune mai stai o oră, mai stai o zi aici la Sibiu... Aseară le-am spus: <<Staţi acolo, să nu mai inventeze ceva să ne sancţioneze>>. Am vorbit şi cu MM şi cu Dică. Ordinul meu a fost să joace fotbal şi cu asta basta. Dacă vedeţi că bagă alunecări luaţi mingea în mână şi le-o daţi. Dacă băgam juniorii considerau că desconsiderăm competiţia, ne depunctau cu şase puncte. Nu mă interesează ce a făcut Bălgrădean, ce a făcut Budescu”.

 

Dacă începutul invervenţiei telefonice l-a prins relaxat, omul de afaceri s-a enervat în momentul în care moderatorul Dan Filoti i-a spus că nu face decât să creeze un alibi unor jucători învinşi fără drept de apel de adversari din Liga 2. Atunci, Becali s-a enervat, a început să ţipe şi a anunţat că echipa pe care o patronează nu joacă şi nu va juca pe terenuri precum cel de la Sibiu: "Noi nu jucăm pe mocirlă şi pe gheaţă! Ca să ştiţi, noi nu jucăm în mocirlă! Ce dacă luăm bani de la televiziuni, noi nu jucăm pe stadioane cu mocirlă şi cu gheaţă. A fost decent terenul ăsta?", a spus Becali, la Digi Sport.

tenis de masa.jpg
1-3-2018, 17:34
49 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Sport

131 vizualizări
19-7-2018, 21:36
România a câștigat la Cluj finala Campionatelor Europene de Tenis de masă - VIDEO» Vezi tot
125 vizualizări
19-7-2018, 16:19
CFR Cluj l-a transferat pe Săpunaru» Vezi tot
85 vizualizări
18-7-2018, 15:23
Mesaj DUR al antrenorului croat pentru politicieni: Nu aveți ce căuta în vestiar. Nu purtaţi tricouri cu însemnele naţionalei» Vezi tot
55 vizualizări
19-7-2018, 14:41
CSM Cluj a câștigat bronzul la Cupa României la polo cu generația 2005-2006» Vezi tot
41 vizualizări
18-7-2018, 13:41
Chinteniul construiește în 5 luni o sală de sport modernă. Urmează Aquapark -ul» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?