Sport

Gigi Becali a găsit vinovatul pentru pierderea titlului - VIDEO

   

Gigi Becali a și găsit vinovatul pentru pierderea titlului și spune ce măsuri va lua.

 

Titlul s-a pierdut, nu s-a câştigat. A câştigat echipa mai puternică, mai valoroasă, mai tare. Eu sunt responsabil pentru disciplină. Din cauza lui Alibec am permis nişte lucruri la echipă. Vociferări la antrenamente, că iar facem astea, că iar facem astea. Nu dăm vina pe Alibec, că nu e Alibec vinovat. CFR e echipa mai puternică, trebuie să recunoaştem. Ca dovadă, au jucat cu Viitorul şi au bătut. Când trebuie să bată, bat. Am avut 4 meciuri cu ei şi în niciunul nu am condus”, a spus Becali la ieşirea din stadion. 

 

Noi nici astăzi n-am condus clar, puteau să ne marcheze un gol. Noi nu avem joc elaborat, posesie. Nu pasăm nimic, nu avem posesia cum trebuie să o avem, jucători cu frică. Niciodată nu am jucat atât de prost. Dică rămâne, dar vor pleca jucători. Bine că l-am văzut pe Cristi Tănase, ca să-mi dau seama că nu mai poate.  Teixeira vreau să-l mai ţin un an. Lui Budescu nu ai ce să-i spui, pentru că dacă nu era el, nu câştigam meciuri. Dar trebuie să întărim echipa. CFR a avut bărbăţie. Eu sunt vinovatul, din cuază că l-am pus căpitan pe Alibec şi pentru că am fost lacom. Trebuia să-l 'lichidez' de atunci. Mihai Stoica îmi spunea că lasă că poate luăm mai mult.

 

Ce să-i spun lui Mihai Stoica? Nu aduce el jucătorii. Lui Dică nu am ce să-i reproşez. El o să-mi spună că ţi-am zis că vreau să-l dau afară pe Alibec, că vociferează pe la antrenamente. Eu nu vreau să le reproşez nimic. Eu sunt vinovatul, că trebuia să-i las să termin cu Alibec de la început”.

21-5-2018, 9:12
53 vizualizări
1 comentarii
Hamesitul vorbeste...22-5-2018, 18:48
Daca la Iasi in loc sa scoti marfa expirata pe taraba (Alibec) in speranta ca "iei mai mult" pe el si iti tii cel mai in forma om de gol pe banca, asa si meriti ma, sa pierzi titlul pe hameseala ta! Jucai cu Bizonul titular, te pisai pe el de Alibec ratat da castigai titlul pe mana ta!
Asa, ai pierdut si titlul cu banii aferenti, si iei tot bani marunti si pe dezumflatul de Alibec...
Da lasa ca oricum "cele lumesti" nu sunt asa importante, nu tu spuneai mereu: mantuire, mantuire, mantuire!
Amin!

Cele mai citite ştiri din Sport

61 vizualizări
15-10-2018, 12:47
Scenă ȘOCANTĂ la meciul Tolea Ciumac - Andrei Raita. Și-a rupt tibia pe loc - VIDEO» Vezi tot
27 vizualizări
15-10-2018, 14:34
Ce job avea Gigi Becali înainte de Revoluţie» Vezi tot
21 vizualizări
15-10-2018, 17:35
Mădălina Ghenea îi ia apărarea lui Ronaldo, în scandalul sexual » Vezi tot
16 vizualizări
14-10-2018, 18:21
Romania - Serbia 0-0! Ce înseamnă acest egal - REZUMAT VIDEO» Vezi tot
3 vizualizări
20-8-2012, 13:24
Expediţie de ciclism până în Ucraina a elevilor de la Liceul ”János Zsigmond” din Cluj-Napoca» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?