Gigi Becali a găsit vinovatul pentru pierderea titlului - VIDEO

 

Gigi Becali a și găsit vinovatul pentru pierderea titlului și spune ce măsuri va lua.

 

Titlul s-a pierdut, nu s-a câştigat. A câştigat echipa mai puternică, mai valoroasă, mai tare. Eu sunt responsabil pentru disciplină. Din cauza lui Alibec am permis nişte lucruri la echipă. Vociferări la antrenamente, că iar facem astea, că iar facem astea. Nu dăm vina pe Alibec, că nu e Alibec vinovat. CFR e echipa mai puternică, trebuie să recunoaştem. Ca dovadă, au jucat cu Viitorul şi au bătut. Când trebuie să bată, bat. Am avut 4 meciuri cu ei şi în niciunul nu am condus”, a spus Becali la ieşirea din stadion. 

 

Noi nici astăzi n-am condus clar, puteau să ne marcheze un gol. Noi nu avem joc elaborat, posesie. Nu pasăm nimic, nu avem posesia cum trebuie să o avem, jucători cu frică. Niciodată nu am jucat atât de prost. Dică rămâne, dar vor pleca jucători. Bine că l-am văzut pe Cristi Tănase, ca să-mi dau seama că nu mai poate.  Teixeira vreau să-l mai ţin un an. Lui Budescu nu ai ce să-i spui, pentru că dacă nu era el, nu câştigam meciuri. Dar trebuie să întărim echipa. CFR a avut bărbăţie. Eu sunt vinovatul, din cuază că l-am pus căpitan pe Alibec şi pentru că am fost lacom. Trebuia să-l 'lichidez' de atunci. Mihai Stoica îmi spunea că lasă că poate luăm mai mult.

 

Ce să-i spun lui Mihai Stoica? Nu aduce el jucătorii. Lui Dică nu am ce să-i reproşez. El o să-mi spună că ţi-am zis că vreau să-l dau afară pe Alibec, că vociferează pe la antrenamente. Eu nu vreau să le reproşez nimic. Eu sunt vinovatul, că trebuia să-i las să termin cu Alibec de la început”.

Comentarii Facebook