Ganea a semnat cu Sanatatea Cluj! Vezi ce salariu va primi si de ce nu vor juca Bunica si Contra VIDEO


Ionel Ganea, fosta glorie a lui Dinamo, va juca in atac pentru Sanatatea Cluj in meciul din Cupa Romaniei impotriva Stelei, miercuri seara, de la ora 20.30.

"Ionel Ganea a semnat cu noi. Carnetul este la mine, deci cu siguranta va evolua in meciul cu Steaua. Speram sa fie un plus pentru noi si pentru ca este un jucator foarte dinamic sa traga echipa dupa el. Suntem si noi foarte ambitiosi si daca mai vine unul la fel de ambitios cred ca vom crea probleme.

Ne-a promis ca de cate ori avem nevoie in campionat va veni sa ne sprijine. Ne-am gandit la Ionel Ganea pentru ca fiind dinamovist si, intotdeauna rivalitatea dintre Dinamo si Steaua este mare, ne-am gandit ca va putea juca cu foarte mare ambitie contra Stelei. Chiar avem nevoie de putina forta in atac", a spus Aurelian Ghisa, patronul-jucator al echipei Sanatatea Cluj.

"Romeo Bunica nu ne-a refuzat, dar ne-a spus ca nu vrea sa mai incurce inca o data Steaua, mai ales ca primarul din Voluntari, la echipa unde este antrenor, este finul lui Gigi Becali si nu vrea sa deranjeze in sensul asta. Cosmin Contra este plecat in Spania si nu avem niciun raspuns de la el", a spus Aurelian Ghisa.

Ionel Ganea ar urma sa primeasca pentru meciul cu Steaua 5.000 de euro.

Meciul Sanatatea Cluj - Steaua Bucuresti se va juca joi, 22 septembrie, pe stadionul "Gloria" din Buzau, de la ora 20.30, fiind transmis de Pro TV.

 

Vezi si...

Si Sanatatea Cluj vrea sa joace pe Cluj Arena! Vezi declaratia patronului Aurelian Ghisa VIDEO

Comentarii Facebook